Wat anderen zeggen


Sandra


Al jaren zijn wij op zoek naar een vakantie met begeleiding voor onze 18 jarige zoon Jort. Jort valt niet in een bepaalde doelgroep en is geen groepsmens. De drukke jongeren vakanties vallen daardoor af en de intensieve begeleidende vakanties ook. Dat maakt de zoektocht er niet makkelijker op...  
Maar opeens kwam ik op de website van Grandsoeur terecht. Het kleinschalige sprak mij direct aan. Het eerste contact met Natasja was al snel gelegd. Het voelde vanaf het eerste moment goed en vertrouwd. We hebben regelmatig app, telefoon en mail contact gehad en uiteindelijk hebben we met elkaar afgesproken. Natasja wist al snel Jort en mij een goed ( vakantie) gevoel te geven!  
Omdat wij Jort heel goed kennen, hebben we 2 weken Ibiza geboekt. De eerste week om te wennen en de tweede week om te genieten. Natasja heeft Jort begeleid op Schiphol en ze zijn samen het vliegtuig ingestapt. Wat volgde waren super mooie ontspannen foto's uit Ibiza! Jort had aangegeven te willen sporten, gezond eten, ontspannen, wandelen enz. Dat heeft Natasja allemaal voor hem geregeld. Fantastisch!!  
Na 2 weken kwam er een goed gebruinde Jort met Natasja weer aan op Schiphol. Wat heeft de vakantie hem goed gedaan. En voor ons ook...we konden hem in de volste vertrouwen 2 weken loslaten.  
Ik weet niet of ik het mag verklappen maar de kaart en het fotoboekje zijn echt zo waardevol!  
Liefs!


Angelica


Mijn broer Robert is vorige jaar een weekje op Ibiza geweest bij Natasja. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd. Elke dag hebben ze iets leuks gedaan. Hij heeft zicht echt vermaakt. Dit jaar gaat hij weer !!Robin


Natasja heeft een fantatstische reis voor mijn tante georganiseerd waar ze het nu al weken over heeft.